fbpx

Samarbeidspartnere

De 3 stuer AS

De 3 Stuer er et operatørselskap som i samarbeid med oppdragsgiver organiserer og driver konsepter innen forrertningsområdene spisesteder, kantiner.

De skal gjennom sin verktøykiste tilby kunnskap om drift, kvalitetssikring, helse, sikkerhet og miljø. De 3 Stuer AS,
består av over 30 enheter bare i Trondheim.

De 3 Stuer er solgt til DB kantiner i Oslo, og som også består av over 30 enheter i Oslo region.

Sandmoen Bed & Breakfast

 

Sandmoen B&B er vår nærmeste nabo, og tilbyr som navnet sier overnatting og frokost i sine lokaler. Skal du benytte oss som leverandør av selskap, kurs eller konferanse er Sandmoen B&B ett godt valg for innlosjering av dem du trenger dette for. Kun 20 meter å gå. Telefon til Sandmoen B&B er 72 59 61 50, eller du kan besøke dem på www.sandmoen.no

ASKO Storhusholdning
 

ASKO er vår leverandør og grossist.

ASKO Storhusholdning er den delen av NorgesGruppens engrosvirksomhet som er rettet mot storhusholdningsmarkedet. Virksomheten er tilpasset de behov som storhusholdningskundene har, og tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester som er spesielt viktige for denne sektoren.

TINE Meierier

 

Tine meierier er vår leverandør av meieriprodukter.

foredler og omsetter primært melk og meieriprodukter, men har i tillegg produksjon og salg av andre næringsmidler. TINE har fem regionale meieriselskap. I tillegg har konsernet flere hel- og deleide datterselskap innen annen næringsmiddelvirksomhet som juice, is og marine produkter.

Nortura

 

Nortura SA er vår leverandør av bl.a. kjøtt, fjærfe og fugl.

Nortura SA er et resultat av fusjonen mellom Gilde Norsk Kjøtt BA og Prior Norge BA, og er organisert som et samvirke eid av 28 100 bønder.

Ringnes

 

Ringnes er vår leverandør av mineralann.

Ringnes er Norges største bryggeri med sterke merkevarer innenfor øl, brus og vann (blant annet Ringnes, Carlsberg, Tuborg, Munkholm, Pepsi, Solo, Farris og Imsdal)